Μουσική, χορός και ατελείωτη διασκέδαση είναι μερικές από τις λέξεις που περιγράφουν την εμπειρία που μπορεί να ζήσει κάποιος στο μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ του καλοκαιριού που λαμβάνει χώρα στο Κτήμα Πιθάρι, στην λίμνη Τριχωνίδα!  

Αμέτρητα ονόματα της ελληνικής και ξένης μουσικής σκηνής που έχουν στιγματίσει τις στιγμές μας με τα μοναδικά μουσικοχορευτικά shows στην σκηνή του Lake Party, έρχονται στην μνήμη μας και ο ενθουσιασμός γίνεται όλο και πιο έντονος, καθώς οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει πυρετωδώς για ένα ανεπανάληπτο διήμερο μουσικό ταξίδι.

Οι μέρες και οι ώρες πλησιάζουν και η υπόσχεση παραμένει ίδια: ένα ξέφρενο πάρτι δίχως τέλος με τα πιο καυτά ονόματα της μουσικής σκηνής που θα απογειώσουν τις βραδιές μας! 

Ετοιμάζεσαι να ζήσεις και εσύ την μοναδική αυτή εμπειρία;

Αν ναι, πάρε μια ιδέα από το παλμό του Lake Party μέσα από τα λόγια των καλλιτεχνών: 

Onirama: "Είναι εντυπωσιακό το τοπίο και ταιριάζει στο φεστιβάλ αυτή η αίσθηση. Η διοργάνωση είναι εντυπωσιακή και μπράβο! Γενικά ενθουσιάστηκα και εύχομαι τα καλύτερα". 

Μέλισσες: "Η ενέργεια που πήραμε από το κόσμο ήταν απίστευτη".

Koza Mostra:"Η σκηνή είναι απίστευτα εξωπραγματική και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές". 

Αναστάσιος Ράμμος: "Μου αρέσει πάρα πολύ ο χώρος και η ενέργειά του, θα με ενέπνεε να γράψω εδώ μουσική. Η διοργάνωση είναι άψογη και είναι όλοι πολύ προσεκτικοί και φιλικοί μαζί μας".  

Είναι μια εμπειρία που εκτείνεται πέρα από τα όρια της φαντασίας, όπου όταν ο ήχος δονείται, να σώματα αρχίζουν να κινούνται στους ρυθμούς της μουσικής. Οι εναρκτήριες αθλητικές εκδηλώσεις, όπως το canoe kayak, το beach volley και πολλά άλλα υπαινίσσονται το ευρύ φάσμα των δραστηριοτήτων του Lake Party. Η βραδιά απογειώνεται με τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής σκηνής, να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, ερμηνεύοντας αγαπημένα τραγούδια και χορεύοντας σε ξέφρενους ρυθμούς, με όλους τους Lakers. 

Τα παραπάνω αντιπροσωπεύουν μόνο ένα μικρό κομμάτι από την μοναδική αυτή εμπειρία. Είναι μια ειλικρινής αντανάκλαση της δυναμικής ενέργειας που εκπέμπεται από το Lake Party για δύο μόνο μέρες. 

Φέτος λοιπόν, δίνουμε ραντεβού στις 25 & 26 Αυγούστου 2022, για να γιορτάσουμε τα 10 χρόνια του Lake Party Trichonida!