Συνέντευξη Mossel

613 Views

Ο Mossel έχει παίξει σε γνωστά clubs όπως το W, το Ακρωτήρι, το Vila Mercedes και σε πολλά άλλα! Φέτος το νέο του κομμάτι «In your heart» επιλέχθηκε ως το επίσημο soundtrack των Madwalk 2014! Το βράδυ της Παρασκευής 22/8 στο 8th Lake Party #LetsGetLoco εκτόξευσε τη διασκέδαση στα ύψη με τις πιο house και EDM μουσικές επιλογές του!

  • Mossel, πες μας λίγα λόγια για σένα.

Αρχικά θα ήθελα να τονίσω πως είμαι ο πρώτος Έλληνας Dj, που έλαβα μέρος στο ΠανευρωπαΪκό Φεστιβάλ «Ultra Europe», που πραγματοποιήθηκε στην Κροατία! Παράλληλα τον χειμώνα που μας πέρασε, το τργούδι μου με τίτλο  «In your heart», επιλέχθηκε ως το official theme των Madwalk 2014!

  • Πως αισθάνεσαι γι αυτό;

Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί μου δόθηκε η ευκαιρία να δείξω κάποια από τα στοιχεία του χαρακτήρα μου στον κόσμο μέσω αυτού του τραγουδιού. Η επιλογή του «In your heart» ως official theme των Madwalk 2014 θα έλεγα πως με ανέδειξε!

  • Ποια είναι η πηγή της έμπνευσής σου;

Με εμπνέουν τα διάφορα στοιχεία του εσωτερικού μου κόσμο, κατά κύριο λόγο!

  • Λίγα λόγια για το Lake Party Ttrichonida;

Είναι η δεύτερη φορά που συμμετέχω στο Lake Party και είμαι πολύ χαρούμενος γι αυτό! Πρόκειται για ένα μεγάλο γεγονός σε ένα μαγικό τοπίο, δίπλα στη λίμνη Τριχωνίδα!

  • Τι ευχή θα έκανες για το Lake Party;

Eύχομαι να τα χιλιάσει και ο κόσμος να συνεχίσει να το στηρίζει, γιατί το αξίζει!

 

Συνέντευξη: Νικόλ Μακρή

Επιμέλεια: Σπύρος Χαραλάμπους