Συνέντευξη Melisses για το 8o lake party

782 Views

Οι Mέλισσες στα πλαίσια του «selfie tour» τους επισκέφθηκαν το Lake Party έτοιμοι χαρίζοντάς μας θέοτρελες στιγμές ατελείωτου party… και να μας κάνουν όλους ΕΝΑ! Το συγκρότημα αποτελούμενο από τον Χρήστο Μάστορα στα φωνητικά, τον Θάνο Λαΐτσα στην κιθάρα, τον Ιάκωβο Σαμψάκη στα drums, τον Κώστα Μαυρογένη στο μπάσο και τον Παντελή Κυραμαγιό στα πλήκτρα συνδυάζουν με τον πιο αρμονικό τρόπο τους ήχους της pop και της rock μουσικής. Παράλληλα κάθε χρόνο είναι από τα συγκροτήματα που ξεχωρίζουν τόσο στα μουσικά βραβεία MAD όσο και σε άλλους διαγωνισμούς. Το ρεύμα τους στο νεανικό κοινό είναι αρκετά μεγάλο και αυτό αποδεικνύεται σε κάθε τους live!

1. Πώς σας φαίνεται το περιβάλλον εδώ, στη λίμνη Τριχωνίδα;

Η λίμνη είναι υπέροχη και η μεγαλύτερη της Ελλάδας από ό,τι πληροφορηθήκαμε!
(Κώστας Μαυρογένης), η περιοχή είναι απίστευτη, έχω ξαναέρθει γιατί η μητέρα μου είναι από το Αγρίνιο, δεν έχω έρθει όμως ποτέ στο Κτήμα Πιθάρι, αν και η μάνα μου, μου είπε να κάνω το γάμο μου εδώ…

2. Τι να περιμένουμε από εσάς το βράδυ;

Ένα ατελείωτο party… αυτό ήρθαμε να κάνουμε και θα το κάνουμε!

3. Δώστε μας μία ευχή για το Lake Party Trichonida.

Αρχικά επειδή μόλις ήρθαμε μας είπαν πως σήμερα αναμένεται να σπάσει το ρεκόρ προσέλευσης του κόσμου, ευχόμαστε να το ξεπεράσουμε προ πολλού. Παράλληλα ευχόμαστε να επιβεβαιωθούν όλα τα καλά λόγια που έχουμε ακούσει για το Lake Party Trichonida!

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας κάλεσαν να συμμετάσχουμε σε αυτό το Party!