Ένα καλοκαίρι με πάθος έφτασε στο τέλος του!!!

Μεγάλο πλήθος κόσμου αγκάλιασε και το φετινό LakeParty! Μικροί και μεγάλοι από διάφορα μέρη της Ελλάδας, κατέκλυσαν τις όχθες της λίμνηςΤριχωνίδας, διασκεδάζοντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε ένα διήμερο φωτιά!!!

LakeVolley, Canoekayak, SUP, και φουσκωτάήταν μερικές από τις δραστηριότητες που είχαν την χαρά να συμμετέχουν οι lakers και όσο ο ήλιος έπεφτε… τόσο η ένταση και ο παλμός μεγάλωνε.Ένα μουσκό ταξίδι με φαντασμαγορικά shows πλαισίωσε τη μουσική αυτή γιορτή.

Ο Παντελής Κυραμαργιός και η Αθηνά Κοντοδήμα έδωσαν το έναυσμα του LakeParty την Πέμπτη 22 Αυγούστου, ταξιδεύοντάς μας απο την μουσική μας παράδοση και το ρεμπέτικο έως το καλό τραγούδι του σήμερα.

Στη συνέχεια, είχαμε την τιμή να υποδεχτούμε στη σκηνή του LakePartyτο ιστορικότερο και ένα από τα πιο επιδραστικά συγκροτήματα της χώρας μας, ΠΥΞ ΛΑΞ. Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Μπάμπης Στόκας παρέα με ταλαντούχους μουσικούς και φίλουςκατάφεραν να κερδίσουν το κοινό του LakeParty από τα πρώτα κιόλας λεπτά.

Την Παρασκευή 23 Αυγούστου ακόμη περισσότερα ονόματα καλλιτεχνών από το χώρο της ελληνικής μουσικής σκηνής πλαισίωσαν τη σκηνή του LakeParty. Η DjSperyμε την πηγαία τρέλα και την θετική της ενέργεια μας ταξίδεψε σε Βαλκανικούς και όχι μόνο ρυθμούς, υποδέχοντας τονμουσικοσυνθέτη και τραγουδοποιόΑναστάσιο Ράμμο, ο οποίοςμε την αυθεντική του παρουσία ανέβασε τον πήχη ακόμη πιο ψηλά, ξεσηκώνοντας μας!

ΗΈλενα Παπαρίζου, η μεγαλύτερη Ελληνίδα Pop Star, λαμπερή πάντα, δυναμική, αυθεντική και με μοναδική σκηνική παρουσία ενθουσίασε το κοινό και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις με ένα εκρηκτικό show που δε θέλαμε να τελειώσει ποτέ!!!

Ο Mc&DjSteveμετέτρεψε το σκηνικό σεhouseκαι τράπ ρυθμούς, απογειώνοντας μας στο δικό του #onemanshow. Ο residentdj του LakePartyΝickKatsigiannisσημείωσε την έναρξη, αλλά και τη λήξη της διήμερης μουσικής γιορτής!!!

Eυχαριστούμε πολύ, όλους εσάς που μοιραστήκατε μαζί μας για μια ακόμη φορά την μοναδική εμπειρία του Lake Party. Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς, τους χορηγούς επικοινωνίας, αλλά και το team της διοργάνωσης που έδωσε τον καλύτερο του εαυτό για την διεξαγωγή και αυτού του Lake Party.

Και φυσικά δε σταματάμε εδώ… ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο LakeParty στο Κτήμα Πιθάρι, στη μαγευτική λίμνη Τριχωνίδα.


Thankyouall…seeyounexttimelakers!!!